ABOUT

În DEPOZIT stau pe rafturi poveşti despre călătorii, sfaturi de viaţă, produse fabuloase, personaje incredibile. Ocazional se rătăcesc pe-aici istorii perfect adevărate despre media şi comunicare, emisiuni de televiziune şi articole din reviste.

DEPOZIT este un blog scris de ANA-MARIA CAIA, producător de televiziune, proprietarul companiei de producţie INDIE STUDIO. A inventat, produs şi scris emisiuni ca Bazar, cu Răzvan Marc (TVR 2), Marfă, cu Dragoş Bucur (Realitatea TV), Săptămâna de vreme (Realitatea TV), Frăţia vinului (TVR 2), Salutare Naţiune, cu Andrei Gheorghe (Prime TV, Republica Moldova), Cool Publika (Publika, Republica Moldova). A realizat filme documentare şi produse video pentru internet.Va lansa în curând o serie de branded entertainment  cu tematică culinară, exclusiv pentru web. A făcut şi consultanţă politică şi de marketing.

ANA-MARIA CAIA publică articole în The Industry, Esquire, Reader’s Digest.

În TRAVEL veţi găsi poveşti, ponturi, scurte notiţe despre cele peste 50 de ţări pe care le-a vizitat Ana-Maria. Nici o informaţie nu este “căpătată” de la neavizaţi şi nimic nu este “împrumutat” de pe internet. Nu veţi primi recomandări dacă serviciile turistice nu au fost încercate în prealabil.

În EXPERT veţi găsi recomadări de la “sursă” despre călătorii, mîncare, vinuri. Aşteptăm întrebări la anamaria[at]caia.ro.

În LIFE intră portrete de personaje care ne inspiră, frânturi din viaţă, aventuri culinare, vinuri şi alte plăceri. Produse fabuloase, pe care merită să le avem. Cărţi, bijuterii, haine, excursii, reviste etc, tot ce poate fi o afacere bună, tot ce ne poate face viaţa mai frumoasă.

În MEDIA îşi găsesc locul articole despre comunicare, marketing, televiziune, adesea despre presa scrisă şi internet.

În WORK se găsesc producţii ale INDIE STUDIO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *