BlueCredits, zbori și câștigi (P)

Când companiile aeriene au introdus sistemul de bonificație cu mile și puncte și carduri, eram mai mult pe drumuri. Avioane întregi de pasageri cereau formulare și pixuri de la însoțitorii de zbor, nerăbdători fiind să devină membri în numeroasele programe de fidelitate. La check-in-uri, un card doldora de puncte putea să-ți deschidă porțile unui lounge VIP sau un upgrade la business.

Unii intraseră atât de tare în cursa înarmării cu bonificații, încât făceau din asta subiect de discuție prin sălile de așteptare ale aeroporturilor. Mi-am făcut și eu viața mai ușoară de câteva ori prin grația cardului magic: o ședere într-un lounge omenesc într-un aeroport inuman, bilete reduse drastic pentru familia mea, ba chiar și-o noapte la un hotel între două zboruri. Dar cele mai multe mile s-au dus veșnic pe marea mea pasiune: bagajele mari și foarte mari, fără de care n-aș fi putut căra covoare din Nepal, cărți din Anglia, albume din Austria, artă budistă din Indochina și tone de haine și suveniruri care îmi făceau gentoiul să bată spre 50 de kilograme.

Am făcut această nostalgică introducere pentru a vă anunța că și companiile au acum programul lor de fidelitate dacă se înscriu în BLUEBIZ, un serviciu Air France, KLM, Delta Airlines și Alitalia. Așadar, dacă ai un SRL, dacă lucrezi într-o ditai multinaționala, dacă te știi că muncești într-o companie de umblăreți, te poți înscrie în programul BLUEBIZ, pe site-ul www.airfrance.ro sau www.klm.ro, secțiunea servicii pentru firme. După activarea contului, la fiecare călătorie internațională cardul se încarcă cu BlueCredits (1 BlueCredit = 1 Euro). Cu cât o companie are mai multe zboruri internaționale, cu atât primește mai multe bilete gratuite sau alte facilități în cuantumul de credite acumulat.

Ce poți cumpăra cu aceste credite? Bilete, prioritate la îmbarcare, extra bagaj gratuit, plata după 3 zile de la rezervarea biletului, locuri pe alese în avion, schimbare de nume gratuită pentru titularul biletului, membership în cluburi de business și altele asemenea. Dacă ai suficiente puncte, poți chiar să călătorești gratuit alături de colegi, de aceea presimt o nouă epocă de înflorire a teambuilding-urilor la Amsterdam.

 

 

Tags: airfrance, bilete de avion, bluebiz, KLM, mile aeriene, progra corporate, promo

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *