Ce-au comentat femeile pe Facebook şi Twitter despre finala Argentina-Germania

Germany-flagCum la noi în casă nu fotbalul aprinde pasiuni, am hotărât ca eu să ţin cu Argentina şi soţul meu cu Germania, ca per familie să avem asigurat un motiv de fericire. În mod normal, trebuia să împărţim tovărăşeşte supliciul de a ne uita la meci (eu o repriză, el o repriză), dar eu am trişat şi-am stat cu capul în calculator, urmărind cum comentează femeile ce se întâmplă la televizor. O să scriu înainte de listă ultimul tweet dat de preşedinta Argentinei, Cristina Kirchner- În această seară, cină cu Vladimir Putin la Muzeul Bicentenarului.

Genevieve Roth ‏- Se pare că singura cale să câştigi Cupa Mondială e să alegi o femeie în fruntea ţării.

Corina Mihaela Puică- Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Nu nu nu :(.

Ada Petre- Ce înseamnă offside?

Diane in 7A- Germania e mai bună la fotbal decât la războaiele mondiale.

Maria Christensson- Dar imnul Argentinei n-are versuri? Că văd că fotbaliştii nu cântă nimic, iar suporterii fac OoOoooOoooo.

Michelle Mone OBE ‏- Dacă Germania pierde ar trebui să cânte cu toţii “Don’t Cry for Me Argentina”.

Dorothea Ionescu Vânău- Soțul meu se uită la etapa a noua din Turul Franței, pe care zice că a câștigat-o un neamț, drept pentru care și finala din seara asta ar trebui câștigată de Germania. Eu țin cu ‪#‎Argentina‬, fiindcă în Germania dacă faci ‪#‎homeschooling‬, intri la pușcărie.
Comentatorii soțului meu, niște britanici, vorbesc atât de frumos, încât am decis să mă uit la finala de fotbal ascultând comentariul de la ciclism.
‪#‎fotbalperoți‬

Majolie Uwase- Cum toată lumea se uită la Cupa Mondială, eu citesc o carte. Nu-mi place să fiu presată să susţin pe cineva.

Laura Nureldin- Messi, dacă nu dai gol, acasă să nu mai vii. ‪#‎carajo‬

Ana Tancu (comentariu pe Facebook)-  Păi mie mi s-a spus că dacă conduci o maşină germană, dar ţii cu Argentina, vei fi atins de un blestem german vechi în care îţi moare maşina în pantă. Ştiu ei ce ştiu!

Sarah Webb – Ne uităm la Cupa Mondială în Franţa, pe un post franţuzesc. N-am înţeles nimic. Până acum, cea mai bună parte a fost zoom-ul pe David Beckham.

Veronica Soare (către motanul care stă fix în faţa televizorului)- Berlioooooooz! Nuuuuu staaaai bineeeeeee.

Roxana Ilie- Hai Simonaaaa! Aaa, am greşit fusul orar?

Ana Tancu (comentariu pe Facebook)- Nu înţeleg limba germană, dar mi se pare că atunci când argentinienii atacă, comentatorul german înşiră toate păcatele argentinienilor de la “maimuţă încoace”.

Fleur- This game has gotten a little Messi.

Ada Petre- Deci ne-au ţinut 90 de minute ca să tragă la poartă?

Janey Godley- Kim Jong Un  a venit să câştige cupa.

Elizabeth Windsor- Angela Merkel trebuie să fie cel mai fericit bărbat din Brazilia.

 

Tags: Argentina, cupa mondiala, David Beckham, finala cupa mondiala Brazilia, finala Germania-Argentina, fun, Germania, Messi

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *