Concurs. Ce “minuni” ai întâlnit în călătoriile tale?

unnamedUpdate. Concursul s-a încheiat şi cum răspunsurile au fost toate în bună regulă, am băgat lista în random.org şi am scos câştigătorii. Primele două nume sunt:

  1. Lucian Branea
  2. Madalina Gergely

Pe 29 iunie, o să fiu la Palatul Mogoşoaia să moderez nişte ateliere de călătorii despre “minuni şi minunăţii” pentru evenimentul Wonder Day. După asta, pe pajiştea de lângă palat o să cânte (printre alţii) Asaf Avidan, Noora Noor şi Tape Five. În cortul călătorilor o să vorbim în două sesiuni despre sunetele minunate de pe planeta noastră şi despre poveştile pline de inspiraţie pe care le-am adus din călătorii.

O să fie lângă mine Cezar Dumitru, Roxana Farca şi Adriana Cocic, dar atelierele sunt interactive, aşa că vă aşteptăm să împărtăşiţi cu noi experienţele voastre speciale. Biletele se cumpără de aici.

Am şi un mic concurs cu premiu două invitaţii simple (de o persoană) pentru cel mai bun răspuns de o propoziţie sau două la întrebarea “Ce minuni ai întâlnit în călătoriile tale”? Lăsaţi răspunsurile la comentarii, pe mail la anamaria@caia.ro sau la mine pe Facebook. Concursul se termină pe 18 iunie.

Şi un moment muzical cu Asaf Avidan.

Tags: Asaf Avidan in Romania, concurs, eveniment, Noora Noor, palatul Mogosoaia, povesti din calatorii, Tape Five, Wonder Day

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *