Călătorii la RFI. Invitat Mihai Dobrovolschi

photo(13)A venit Dobrovolschi la ediţia 3 a emisiunii Călătorii de la RFI. Nu-l cunoscusem personal până acum, picasem la înţelegere să vorbim despre Israel, o ţară în care şi eu şi el am fost nu numai o dată. A fost o discuţie mişto, de pe plaja din Tel Aviv până în Înălţimile Golan şi de la Zidul Plângerii până la Marea Moartă. Am trecut şi peste Galileea şi peste orăşelul care e centru internaţional Kabbalah, ştiţi voi, religia aia dubioşică pe care o promovează Madonna.

Am băgat şi nişte muzică evreiască, mai veche sau mai nouă şi a fost emisiunea la care eu am pus întrebarea mea preferată, din toate timpurile.

“Mihai Dobrovolschi: Înainte de a pleca în Israel eram în nişte discuţii cu Dumnezeu.

Eu: Şi ce discutaţi voi acolo?”

Ascultaţi şi vă distraţi!

Şi după ce ascultaţi, intraţi pe http://www.paravion.ro/concurs-rfi, lăsaţi o întrebare pentru mine sau invitaţii mei şi intraţi într-o tragere la sorţi pentru un sejur în Rodos (pentru două persoane). Săptămâna viitoare o să înregistrez cu Remus Vişan, de la Paravion, un om care ştie totul despre rezervările online. Poate aveţi curiozităţi.

Tags: bilete de avion, calatorii RFI, concurs cu premii, emisiune de calatorii, Ierusalim, Inaltimile Golan, Israel, Mihai Dobrovolschi, Paravion, RFI Romania, sejur in Rodos

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *