Emisiunea mea de radio

IMG_3093Mâine, duminică, de la 12.10, pe RFI România, ne auzim la emisiunea “Călătorii”. E un format cu un invitat vedetă, cu rubrici utile, cu reportaje, muzică şi experţi care vorbesc despre călătorii. O oră despre lumea în care trăim, despre oaspeţi şi despre gazde, despre ce luăm cu noi din locurile în care mergem.

Primul invitat al emisiunii este Andrei Gheorghe, cea mai bună voce de radio care s-a auzit vreodată în România, acel om pe care eu l-am ascultat vrăjită în adolescenţă, la Pro FM şi cu care, mai târziu, am făcut televiziune. L-am rugat să “mă debuteze” la radio şi a făcut-o cu generozitate. Duminică o să ne auziţi vorbind despre Istanbul, oraşul în care am pornit şi emisiunea “Bazar”.

Paravion.ro este sponsorul emisiunii, o agenţie de turism online pe care am folosit-o înainte de a avea cu ei vreun contract comercial. Îi mulţumesc lui Remus Vişan (managerul Paravion) în primul rând că e unul dintre acei oameni din industria de turism care se gândeşte la consumatori înainte de a se gândi la banii pe care îi au aceştia în buzunar de dat. Încrederea mea în ei a crescut atunci când, în mijlocul unei campanii de promovare a unui city-break la Istanbul, pentru că au început revoltele anti-Erdogan, au hotărât să oprim campania (care mergea bine ca vânzări) pentru a nu pune în pericol călătorii, ba mai mult, au pus la dispoziţia oricărui turist român un hotline non-stop la biroul lor din Istanbul. Chapeau! Îi mulţumesc şi Alexandrei Roşca, marketing manager, pentru că transformă tabele cu cifre în idei minunate şi că acum pregăteşte şi un concurs cu premii în bilete de avion pentru ascultătorii RFI.

Vreau să vă mărturisesc câte ceva despre radioul unde îmi veţi putea auzi emisiunea. Demograficele lor (studii, venituri, vârstă) sunt probabil cele mai bune demografice pe care le are vreun mijloc de media din România şi pentru mine, care am cunoscut echipa RFI, asta nu e vreo surpriză. Trebuie să îi mulţumesc lui Luca Niculescu pentru încredere şi multele explicaţii care m-au ajutat să construiesc un format, Inei Dumitrache, directorul adjunct RFI pentru răbdarea, munca şi zâmbetele investite în emisiunea “Călătorii”, lui Cornel Ion, directorul RFI pentru ajutor. Emisiunea n-ar exista fără înregistrările făcute cu grijă de Mihai Năstase şi Amedeo Achim.

Mă ascultaţi şi-mi spuneţi cum a fost? Despre ce aţi vrea să vorbim în emisiune? Aici aveţi un preview din prima ediţie.

Poza e făcută de Florin Costache.

 

 

Enhanced by Zemanta
Tags: Andrei Gheorghe, emisiune de calatorii, emisiune de radio, Istanbul, Paravion, RFI Romania

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *