Concurs. Poveşti din pat, by Paravion

unnamed

Update: concursul s-a prelungit până pe 30 aprilie.

Vreau să ştiu ce faceţi între aşternuturi. Cât de moale vă este perna preferată, cât de pufoasă pilota copilăriei. Vreau să ştiu care e patul suspinelor voastre ori al veseliei. Unde aţi citit o carte minunată sau aţi făcut un copil frumos. Dacă patul e de hotel, povestea o să fie şi mai bună. Şi cea mai bună poveste va câştiga un city break la Amsterdam (oraşul ăla cunoscut pentru florile lui frumoase), pentru două persoane, de la Paravion, care-şi lansează noua secţiune de hoteluri şi KLM.

Ce trebuie să faceţi.

1. Postaţi o poză, un video ori un text (între 250 şi 5000 de semne) cu tema “Poveşti din pat” pe oricare dintre canalele de comunicare Paravion.ro: blog (http://blog.paravion.ro/), paginile de Facebook (https://www.facebook.com/calatorii), Instagram (http://instagram.com/paravionro#), Twitter (https://twitter.com/paravion) sau Youtube (https://www.youtube.com/user/paravionro), folosind hashtagul #povestidinpat şi #paravionro.

2. Trimiteţi linkul cu postarea la adresa de e-mail concurs@paravion.ro, cu subject line-ul “Poveşti din Pat Paravion.ro”.

3. Mergeţi pe www.paravion.ro/hoteluri, căutaţi un hotel pe placul vostru şi inseraţi linkul în mail.

4. Daţi send până pe 20 aprilie, că atunci concursul e gata.

5. Dacă vreţi să îmi arătaţi şi mie înscrierea, daţi un mail şi la anamaria@caia.ro

Cine nu are Facebook, Twitter, Instagram, Google+ şi tot aşa, dă direct mail, nu-i bai, dar cine n-are?

Sfat 1. Nu aşteptaţi cu înscrierea până în ultima zi, ca să nu fie juriul obosit. Juraţii sunt: Remus Vişan (www.paravion.ro), Brad Florescu (www.tedoo.ro) şi Nicoleta Vişan (www.klm.ro).

Sfat 2. Citiţi şi regulamentul care e aici.

Sfat 3. Daţi cu un ochi pentru inspiraţie săptămâna asta pe blogurile partenere media ale campaniei: www.anamorodan.com, www.caia.ro, www.chez.mazilique.ro şi www.cosmintudoran.ro.

 

Enhanced by Zemanta
Share this...

Trackbacks for this post

  1. Concurs. Poveşti din pat. Primele înscrieri. | Depozit

Leave a Comment