Concurs. Poveşti din pat, by Paravion

unnamed

Update: concursul s-a prelungit până pe 30 aprilie.

Vreau să ştiu ce faceţi între aşternuturi. Cât de moale vă este perna preferată, cât de pufoasă pilota copilăriei. Vreau să ştiu care e patul suspinelor voastre ori al veseliei. Unde aţi citit o carte minunată sau aţi făcut un copil frumos. Dacă patul e de hotel, povestea o să fie şi mai bună. Şi cea mai bună poveste va câştiga un city break la Amsterdam (oraşul ăla cunoscut pentru florile lui frumoase), pentru două persoane, de la Paravion, care-şi lansează noua secţiune de hoteluri şi KLM.

Ce trebuie să faceţi.

1. Postaţi o poză, un video ori un text (între 250 şi 5000 de semne) cu tema “Poveşti din pat” pe oricare dintre canalele de comunicare Paravion.ro: blog (http://blog.paravion.ro/), paginile de Facebook (https://www.facebook.com/calatorii), Instagram (http://instagram.com/paravionro#), Twitter (https://twitter.com/paravion) sau Youtube (https://www.youtube.com/user/paravionro), folosind hashtagul #povestidinpat şi #paravionro.

2. Trimiteţi linkul cu postarea la adresa de e-mail concurs@paravion.ro, cu subject line-ul “Poveşti din Pat Paravion.ro”.

3. Mergeţi pe www.paravion.ro/hoteluri, căutaţi un hotel pe placul vostru şi inseraţi linkul în mail.

4. Daţi send până pe 20 aprilie, că atunci concursul e gata.

5. Dacă vreţi să îmi arătaţi şi mie înscrierea, daţi un mail şi la anamaria@caia.ro

Cine nu are Facebook, Twitter, Instagram, Google+ şi tot aşa, dă direct mail, nu-i bai, dar cine n-are?

Sfat 1. Nu aşteptaţi cu înscrierea până în ultima zi, ca să nu fie juriul obosit. Juraţii sunt: Remus Vişan (www.paravion.ro), Brad Florescu (www.tedoo.ro) şi Nicoleta Vişan (www.klm.ro).

Sfat 2. Citiţi şi regulamentul care e aici.

Sfat 3. Daţi cu un ochi pentru inspiraţie săptămâna asta pe blogurile partenere media ale campaniei: www.anamorodan.com, www.caia.ro, www.chez.mazilique.ro şi www.cosmintudoran.ro.

 

Enhanced by Zemanta
Tags: Amsterdam, city break la amsterdam, concurs, Facebook, Instagram, KLM, Paravion, Paravion hoteluri, povesti cu hoteluri, povesti din pat, povesti din patul de hotel, Twitter, Youtube

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Pingback: Concurs. Poveşti din pat. Primele înscrieri. | Depozit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *