În ţara minunilor

1000-pxĂsta-i ultimul meu proiect tv, îi zice “În ţara minunilor” şi e prezentat de două treimi din formaţia Hi-Q (Dana Nălbaru şi Florin Grozea). Din când în când, în emisiune o să fie şi a treia treime, Mihai Sturzu. Astă-vară, pe caniculă, m-a sunat Dana să îmi zică să scriem un format de show. Numai fapte bune în el. Am întrebat-o dacă e sigură, televiziunea mai nou vinde multe fapte rele. După aia ne-am tot întâlnit şi vorbit, dimpreună cu Florin şi a ieşit într-un final emisiunea pe care o puteţi vedea în două zile pe TVR 2, o co-producţie între Indie Studio şi televiziunea publică.

Am încercat să punem în show ce ne place nouă, ce ne emoţionează, ce ne interesează. Muzică, poveşti cu oameni mişto, glumiţe, celebrităţi de youtube şi altele asemenea. Joi, pe 31, la 20.10 avem prima ediţie pe post şi sunt, ca la fiecare primă ediţie, coaptă de emoţii şi de nelinişte, obosită praf şi supraturată.

Avem o echipă beton. Şi de la Indie Studio şi de la TVR şi am făcut emisiunea asta în timp record, nici nu spun în câte zile că mă sperii singură când îmi amintesc. Ne-au ajutat din afară nişte special guest staruri: IRLO, unul dintre artiştii mei români preferaţi- a pictat decorul, 300 mp în 3 zile; Florin Costache, genial director de imagine şi fotograf- a făcut shootingul pentru promovare; Max Turza, cel mai bun art director de reviste şi nu numai din România- ne-a făcut inclusiv giful pe care îl vedeţi mai sus.

O să mai scriu despre asta după ce se lansează, nu de alta, dar în legătură cu emisiunile nu mă pot abţine şi sunt superstiţioasă.

Enhanced by Zemanta
Tags: Dana Nălbaru, emisiune de divertisment, Florin Grozea, Hi-Q, In tara minunilor, Indie Studio, Mihai Sturzu, TVR

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *