Concurs “combinaţia perfectă”: câştigătorii

paravion combinatiaAm bătut tobele vreo 20 de zile despre concursul Paravion “combinaţia perfectă”. Pe 1 iunie, Paravion a lansat o opţiune pe site care presupune că sistemul caută separat drumul de dus şi cel de întors, astfel încât să obţină cel mai bun preţ. Asta înseamnă că, de pildă, în loc să iei dus-întors Blue Air pentru Roma şi să coste 200 de euro, poţi găsi dus Wizz şi întors Tarom, la 150 de euro.

În cinstea acestei modalităţi de economisire a banilor daţi pe bilete de avion, Paravion a pus la bătaie două bilete de avion premiu, la alegere, către Barcelona, Berlin, Londra, Madrid sau Roma. Am primit peste 100 de texte, cele mai multe meşteşugite, pline de talent şi pricepere la scris, cu suflet şi imaginaţie. Sunt onorată că cititorii mei sunt nişte oameni atât de deştepţi şi frumoşi şi asta îmi impune nişte standarde din ce în ce mai ridicate.

Juriul, Răzvan Marc, Remus Vişan şi cu mine, a avut de citit peste 150 de pagini ca să stabilească marele câştigător. Ne-am făcut lecţiile cu atenţie, iar Răzvan şi Remus au primit înscrierile fără numele participanţilor, astfel încât să nu fie influenţaţi în niciun fel. Fiecare dintre noi a făcut un top 3 al celor mai bune texte şi a făcut o listă cu “alte preferate”. Concluziile noastre le înşir mai jos.

1. Cum cititul n-a fost o corvoadă, ci o plăcere, Paravion a hotărât ca fiecare participant să primească un voucher de discount de 25 de lei, utilizabil până la finalul lui 2013.

2. Se acordă premii de consolare constând în ghiduri de călătorie, pentru următoarele categorii:

  • Cea mai frumoasă mărturisire personală: Chris-Tynna care vrea să-şi vadă băiatul plecat la facultate în Scoţia
  • Cea mai frumoasă poveste de dragoste: Bianca Tănăselia, îndrăgostită pe Câmpul Miracolelor, sub un chiparos, în ploaie
  • Cea mai emoţionantă poveste despre prietenie: Mădălina Manoilă, cu o istorisire dedicată unui prieten dispărut, căpitan de ambarcaţiune, cu care a trecut prin furtună în Marea Caraibilor
  • Cea mai muzicală poveste: Dani Sandu despre un saxofon la Chicago, despre marele oraş american şi tulburătoarele lui sunete
  • Cea mai frumoasă poveste despre un nou început: Ruxandra Slavu care porneşte înspre o viaţă nouă după facultate şi vrea să călătorească alături de prietena ei cea mai bună
  • Cea mai bună combinaţie carte+oraş: Ovidiu Mureşanu, despre Londra şi Rătăcirile fetei nesăbuite, Llosa

3. Locul al treilea, cu un text despre Times Square şi o cerere în căsătorie îi revine lui Alex Tipsie. Premiul de consolare este un hub pentru stickuri.

4. Locul al doilea, cu un text motiv de păruială în juriu (noroc că Remus şi Răzvan n-au cine ştie ce podoabă capilară şi eram şi la distanţă unii de alţii), Ioana Avădani cu “Doi domni etici şi o doamnă pofticioasă”, un text delicios despre carnea de balenă şi Islanda. Recompensa este un cititor de carduri de memorie.

5. După păruiala de la punctul 4, marele câştigător, cu două voturi din trei este Lina Vdovîi, cu “Rătăcire în Odesa”. Este o poveste a unei călătorii în spaţiul ex-sovietic, producătoare de palpitaţii pe alocuri, care, dincolo de aventurile de vacanţă, lasă bine să se vadă rugina fostului URSS şi situaţia politică complicată. Remus Vişan (managerul Paravion) a mărturisit că textul i-a amintit de romanele de aventuri ale copilăriei despre ale căror personaje te întrebi tot timpul dacă or să o scoată la capăt. Răzvan Marc (şef al biroului nostru de turism de la Londra) spune că i-a plăcut că textul n-a avut ca scop promovarea Odesei, dar l-a făcut să-şi dorească să ajungă acolo.

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi participat, a fost o onoare pentru mine să vă citesc, vom contacta pe toată lumea săptămâna asta pentru detalii administrative. Mulţumesc Paravion pentru că a organizat acest concurs, pentru că a dat multe premii nepromise, pe lângă premiul promis. Mulţumesc lui Remus şi lui Răzvan că au muncit cu spor la jurizare. Voi publica top 3 texte, pe rând, pe blogul meu.

Asta a fost pentru mine “combinaţia perfectă”. Care nu se opreşte aici.

 

Tags: bilete de avion combinate, bilete de avion ieftine, bilete de avion premiu, călătorii, castigatori concurs, combinatia perfecta, combinatii de calatorie, Paravion

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Pingback: Combinația perfectă. Iubire și Times Square. | Relaţii gratis într-o lume de verzișori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *