Concurs “combinaţia perfectă”: primele înscrieri

IMG_4107Paravion dă două bilete de avion ca să afle de la voi care sunt “combinaţiile voastre perfecte” în lumea asta mare. Concursul se încheie pe 1 august, dar cum am primit deja ceva texte frumoase, m-am gândit să vă încânt, din când în când, cu o selecţie din ele, poate vă ispiră. Fragmentele sunt editate, iar numele autorilor nu îl voi publica pentru că la Remus Vişan şi Răzvan Marc, membri ai juriului, textele vor ajunge fără identitatea concurenţilor pentru a nu-i influenţa în nici un fel.

Berlinul e sexy, de A.

Berlinul nu este Berlin daca nu vezi poarta Brandenburg, simbolul oraşului, dacă nu experimentezi viaţa de noapte din cluburi sau daca nu îţi petreci timpul cu un neamţ. “Come little girl, I will take care of you…I will take you home!” şi în mintea mea era doar gândul că vreau să rămân.

Visez să zbor la 40 de ani, de C.T.

Am “doar” 40 de ani. Şi o famile: un soţ şi doi copii: un băiat de 24 de ani şi o fată de 22. Şi câteva vise neîmplinite. Probabil aţi făcut deja un calcul mental şi aţi constatat că am devenit mamă la 16 ani. N-aţi greşit. La 16 ani am devenit şi soţie şi mama, iar la majorat aveam deja al doilea copil.(…) Băiatul nostru a fost admis la o facultate din Scoţia. Am făcut rost de bani şi i-am îndeplinit visul. E acolo deja de doi ani. N-am fost la el, nu ne-am permis să îi asigurăm şi cheltuielile necesare, să ne şi “plimbăm”. (…) Azi am găsit pe Facebook o postare a Paravion.ro. Am aflat despre concurs. Şi în secunda doi am început să visez: cum ar fi să pot zbura? Să merg în Scoţia, la Glasgow, să îmi văd băiatul? Să zbor acum, la 40 de ani (îi împlinesc luna viitoare) şi să văd Glasgow, oraşul pe care nu-l cunosc nici măcar din poze, dar în care locuieşte fiul meu şi învaţă de doi ani. Nu e probabil o destinaţie prea populară, prea râvnită pentru concedii sau excursii, dar eu imaginez “combinaţiile perfecte” pentru mine din acest oraş: eu, soţul meu, fiul nostru, câteva zile împreună şi aerul “de Glasgow”.

Cum ajungi la iubirea vieţii tale, de E.T.

Anul trecut de sărbătorile de iarnă am hotărât că este vremea să îl cunosc în realitate pe cel de care mă îndrăgostisem cu 9 luni în urmă. Era pentru prima dată când zburam cu avionul şi pe lângă emoţiile primei întâlniri se adăugau şi cele legate de primul zbor. Urma să merg în Tunis, iar cei care m-au ajutat să depăşesc aceste temeri şi să găsesc un preţ bun al biletului au fost cei de la Paravion. Am ajuns cu bine la destinaţie şi mi-am întâlnit marea mea dragoste, trăind amintiri de neuitat pe însorita plajă din Tabarka. Anul acesta am decis să ne căsătorim şi să facem o nuntă frumoasă în Tunisia şi apoi în România.

Budapesta şi Britney, de A.S

“Baby, one more time” sau “Szivi, még egyszer” la Budapesta a fost combinația perfectă pentru câteva zile de neuitat, în septembrie 2011. Un drum cu trenul de peste 15 ore, apoi debarcare într-o gară foarte aglomerată, într-un oraș înăbușitor de cald, în care mă aflam pentru a patra oară. Ce ar mai fi fost de văzut? Ce meritase o călătorie atât de incomodă? Pe 30.09.2011, Britney Spears urma să aterizeze la Budapesta. Deh, unii au parte de o călătorie mai plăcută! Alții se urcă pe o scenă și stau în picioare o oră și jumătate, alții doar privesc (și cântă) de pe scaun, după ce au asudat prin trenuri ori și-au tocit papucii vizitând orașul pe care Brit, culmea, nu l-a confundat cu Bucharest. Cu o precizie elvețiană (deși nu-i știam pe americani atât de organizați), diva copilăriei mele și a soțului meu a apărut în fața noastră. Rezervasem și cumpărasem online biletele chiar din prima zi în care se puseseră în vânzare, “concediul” era deja planificat și tot ce mai aveam de făcut era să ne bucurăm de ea. După salutul “Hello Budapest!”, eram a ei! Exact ca-n Jerry Maguire: “You had me at Hello” J

Detalii despre concurs găsiţi aici.

 

Tags: Berlin, Budapesta, cocurs cu premii bilete de avion, combinatia perfecta, concurs Paravion, Glasgow, Paravion, povesti din calatorii, Tunisia

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *