Concurs Paravion.ro: 2 bilete de avion premiu

romaParavion a lansat pe 1 iunie 2013 o opţiune de căutare, care pompos şi tehnic se numeşte “One Way Combinable Fare”. Eu am botezat-o combinaţia perfectă şi-aşa să-i rămână numele şi să profităm de ea. Ce înseamnă asta în traducere pentru noi, călătorii de rând. Ca să-ţi calculeze cel mai bun preţ, sistemul caută dus şi întors separat. De pildă, te duci cu Tarom şi vii cu Blue Air, astfel încât te costă 100 de euro, faţă de 150 cât te-ar costa un dus-întors cu Tarom sau cu Blue Air.

În cinstea acestei lansări a hotărât să dea, nu un pahar de şampanie, ci două bilete de avion (premiu unic) pentru cititorii www.caia.ro. Şi-acum vine partea bună. Aveţi de ales singuri destinaţia din cinci opţiuni posibile: Barcelona, Berlin, Londra, Madrid şi Roma. Zburaţi când poftiţi, până la finalul lui 2013, cu condiţia să anunţaţi cu 21 de zile înainte de data plecării. Staţi cât vreţi sau câţi bani de cazare aveţi. Luaţi pe cine poftiţi cu voi pentru că premiul e de două bilete: săruturi pe la Fontana di Trevi cu iubitul, palpitaţii cu odrasla la PortAventura de lângă Barcelona, shopping cu prietena cea mai bună la Londra, ei bine, voi vă faceţi combinaţia.

Dar eu biletele degeaba nu le dau, vreau ceva la schimb. O poveste, cât de mică, dar nu prea mică, în care să-mi povestiţi voi despre combinaţiile perfecte pentru voi dintr-un oraş, oricare, al lumii ăsteia mari. Şă îmi spuneţi cum asortaţi Turnul Eiffel c-un pahar de vin roşu şi-un sărut, poate, pe înserat. Ori cum vă bucuraţi de Camden Town-ul londonez c-un ipod pe urechi în care cântă Lily Allen. Ori cum v-a înnebunit la Bruxelles dulcea combinaţie între ciocolată şi Grand Place. După ce scrieţi, daţi un search după bilete de avion înspre destinaţia cu pricina pe www.paravion.ro. Ataşaţi linkul cu căutarea la articolul scris de voi. Textele trebuie să fie mai lungi de 200 de caractere şi să ajungă pe adresa anamaria@caia.ro până pe 1 august.

Juriul este format din propria mea persoană, Remus Vişan, managerul şi fondatorul Paravion (fiţi atenţi că are imaginaţie multă, e fan de SF şi cinefil înrăit), Răzvan Marc, prezentator tv de emisiuni de călătorii şi director la Biroul de Turism al României de la Londra (fiţi atenţi că devorează literatură de călătorii şi-a văzut lumea asta de-a lungul şi de-a latul).

Aşteptăm câştigătorul. Nu uitaţi, text despre o combinaţie perfectă dintr-un oraş iubit, căutare de bilete pe Paravion, trimis mail la anamaria@caia.ro. Până pe 1 august. Eu, între timp, o să vă tratez cu poveşti din oraşele înspre care vă puteţi alege biletele de avion premiu.

 

Enhanced by Zemanta
Tags: Barcelona, bilete de avion gratis, bilete de avion ieftine, Brussels, Camden Town, combinatia perfecta, concurs cu premii bilete de avion, Londra, Paravion, Roma

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Pingback: psi-words duzina de cuvinte: zâmbetul (c) | psi-words

  2. Pingback: Concurs “combinaţia perfectă”: Roma | Depozit

  3. Pingback: Concurs “combinaţia perfectă”: Barcelona | Depozit

  4. Pingback: Concurs “combinaţia perfectă”: Bruxelles | Depozit

  5. Pingback: Concurs “combinaţia perfectă”: înscrieri cu dragoste | Depozit

  6. Pingback: Solitudinea unei insule împreunată cu desfătarea unei plimbări cu bicicleta

  7. Pingback: Concurs “combinaţia perfectă”: un ochi plânge, unul râde | Depozit

  8. Pingback: » Barcelona – destinatia perfecta de vacanta

  9. Pingback: Barcelona - destinatia perfecta de vacanta - Stefan Blog

  10. Pingback: e-Turism Bref (36) - 1 - 21 iulie 2013 | Turism 2.0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *