Lumea intr-o farfurie

A pornit, i-am dat drumul, a ieşit în lume, iată primul episod! E un proiect de travel&cooking pe care l-am conceput pentru Fairy România, declinând conceptul lor global, Pass the Plate. Aşa că, astă vară, cu dragii mei prieteni Răzvan Marc şi Andrei Gorgan, am luat la cutreierat Thailanda şi Vietnamul în căutare de reţete tradiţionale, de bunătăţi locale, de poveşti aromate. O să le vedeţi preţ de 30 de episoade pe pagina de Facebook a Fairy România, precum şi pe YouTube.

Sunt mândră de ce-am făcut, îmi place cum a ieşit, sunt 30 de filmuleţe pe alocuri hazlii, pe alocuri serioase, care arată minunile culinare ale dragii mele Asii de Sud-Est.

Este un proiect, care tehnic, se numeşte branded entertainment. Indie Studio (compania mea) a mai făcut asta pentru o emisiune de vinuri (Frăţia vinului) şi în două rânduri cu documentare. Intentionăm să ne axăm în viitor pe tipul acesta de producţii. Asta înseamnă că iei ADN-ul brandului şi îl injectezi într-un produs media. Aşa e şi Lumea într-o farfurie, are în el ADN-ul Fairy, un brand frumos, voios, pozitiv.

Mulţumim tuturor bunicilor şi mătuşilor care ne-au primit în casele lor din centrul Thailandei şi Nordul Vietnamului ca să ne înveţe să gătim ca ele. Oamenilor care au împărţit cu noi istoriile lor frumoase.

Mulţumim P&G că au zis da la propunerea noastră. Ne-am izbit de o echipă grozavă, Ileana Cociaş, Răzvan Resmeriţă, Irina Ioniţă, Ioana Teodorescu, oameni care ne-au ajutat să fierbem repede ideile şi să le adăugăm câte condimente trebuie.

Mulţumim Autorităţii de Turism a Thailandei (Mădălinei Nan şi lui Bogdan Gligor) Royal Silk Holidays, care au făcut tumbe pentru ca noi să filmăm toate nebuniile. Mulţumim lui Brăduţ Florescu pentru ajutorul dat în Chiang Mai. Plecăciuni pentru Duong Bui Xuan şi Mai Toan Thang (care deţine fast-food-ul Toan’s de pe Magheru) pentru aranjamentele din Vietnam.

Tags: Ana-Maria Caia, Andrei Gorgan, branded content, bucatarie asiatica, bucatarie din Indochina, calatorii culinare, emisiunea Bazar, Fairy Romania, Indie Studio, lumea intr-o farfurie, P&G, pass the plate, piata de pe sinele trenului, Razvan Marc, retete thailandeze, supa de maruntaie

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *