Mini-cronica de restaurant: Special Steaks House

Am fost la restaurantul Special Steaks House de la mall-ul Afi Palace. Locul suferă de toate beteşugurile restaurantelor de mall din România: locul de nefumători e pe culoar, pe unde se plimbă oamenii, iar interiorul prost aerisit este al fumătorilor. Cum nu se fuma ca la balamuc, a fost acceptabil în interior. Am luat un Rib Eye Steak (scris greşit în meniu) şi New Zealand Lamb Chops (tot greşit scris în meniu). Carnea e adusă din Argentina, Australia şi Noua Zeeelandă şi e gătită corespunzător. Porţiile sunt mari, zdravene, stil american, cu cartofi, salată şi ciuperci în farfurie. Lista obişnuită de vinuri e destul de amărâtă, cu puţine variante care să stea bine lângă hălcile de carne pe care le vând. Am avut noroc că participau la campania Toamna în roşu şi am avut variante mai interesante şi mai bune ca preţ. Partea cea mai bună a poveştii e că totul e destul de ieftin, cu multe feluri sub 50 de lei.

Enhanced by Zemanta
Tags: Argentina, Australia, Food, friptura de berbec, friptura de vita, New Zealand, Rib Eye Steak, România, Special Steaks House, Steak

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *