Ce s-a citit pe blogul meu în 2013

joao carlos abreuVă mulţumesc că aţi trecut pe aici în 2013. Google Analytics spune că articolele de mai jos au fost cele mai citite de pe blog.

1. Scrisoarea pe care i-am scris-o fiicei mele în martie, cadoul meu pentru ziua ei- “Scrisoare pentru fiica mea”.

2. Bradul pe care l-au meşteşugit sora mea Olga Caia şi soţul ei Vlad Murariu- “Bradul invizibil. Cum se împodobeşte“.

3. O poveste despre politicianul român nepriceput şi protestele anti Roşia Montană- “Marşul de duminică“.

4. Un mic îndreptar de zbor pentru ăia care-s cam strâmbi în comportament, valorare educativă zero pentru că probabil cei care au citit articolul sunt oameni cu bun simţ- “Un avion de români şi cum să fii un pasager de avion civilizat“.

5. Un articol despre protestele de la Istanbul, scris ca final al unei campanii în care, alături de Paravion, promovam pachete turistice către incredibilul oraş- “Istanbul în flăcări“.

6. O notiţă uşor cam încruntată de ziua mea, când am făcut 33 de ani- “Aflate la 33“. Acum aş scrie altceva.

7. O explicaţie despre cât de ofertă e oferta şi cât de rău poţi să-ţi strici vacanţa dacă eşti obsedat de ieftinăciuni- “Cea mai ieftină vacanţă din lume“.

8. Să fii client de taxi în Bucureşti necesită cunoştinţe avansate din tot felul de domenii, nu-i treabă simplă, de-aia am făcut şi un ghid care a fost un real succes- “Cum să fii client de taxi în Bucureşti“.

9. Un articol misterios, scris cu zâmbetul pe buze, despre ţări care nu au acord de extrădare cu România, continuă să facă trafic şi-n zilele noastre, ceea ce spune ceva despre un segment din publicul meu- “Unde trebuia Gigi să fugă ca să-i şi placă“.

10. Concursul Paravion cu premiu 2 bilete de avion la alegere din cinci oraşe europene, iată, prinde topul- “Concurs Paravion.ro“.

 

 

Tags: bilete de avion, cele mai citite articole, concurs Paravion, marsul Rosia Montana, pasager civilizat de avion, scrisoare pentru fiica mea, taxi Bucuresti, top articole caia.ro

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *