Concurs “combinaţia perfectă”: Roma

000041Două bilete de avion pot fi ale voastre dacă povestiţi o combinaţie perfectă, dintr-un oraş perfect sau imperfect, dar drag vouă. Detaliile le aveţi aici. Una dintre destinaţiile pe care le puteţi alege la acest concurs Paravion este Roma, aşa că o să vă tentez cu trei combinaţii perfecte pentru mine. 

  • Piazza di Spagna + îngheţată de alune

În filmul Vacanţă la Roma, perfecta Audrey Hepburn se duce în Piazza di Spagna. Vedem scările abrupte şi fântâna de la baza lor. Vedem şi o tonetă de îngheţată de unde diva îşi cumpără un cornet. Nu ştiu ceva mai tipic de făcut în capitala Italiei decât să stai pe scările din Piaţa Spaniei şi să mănânci gelato, iar apoi s-o iei încetişor pe Corso, cea mai vestită stradă romană, unde găseşti magazine de haine şi bijuterii şi parfumerii.

  • Via Appia Antica + Catacombele Sfântului Sebastian

Via Appia Antica este un fragment dintr-o autostradă antică executată acum mai bine de 2300 de ani. O găsiţi la marginea oraşului de astăzi, un drum pietruit pe care te-aştepţi oricând să dai de o trăsură cu un soldat roman chipeş în ea. La câţiva paşi lângă, sub pămînt, sunt  Catacombele Sf Calist şi ale Sf Sebastian, zeci de kilometri de galerii subterane, imense oraşe al morţii, unde îşi dorm somnul de veci papi şi martiri ori creştini ai primelor secole. Aceste oraşe-labirint sunt vizitabile, cu grup organizat şi ghid.

  • Fontana di Trevi + Campo de Fiori, by night

Roma străluceşte straniu noaptea. Fontana di Trevi, fântâna emblemă a Romei este plină de turişti care-şi aruncă mărunţişul în apă. Se spune că aşa te vei reîntoarce în cetatea eternă. Şi cine nu vrea să se reîntoarcă? După o tură pe la fântână, mergeţi în Campo de Fiori, cartierul de distracţii nocturne. Mâncaţi, beţi, dansaţi, daţi-vă pe mâna unei ghicitoare, faceţi un curs complet de vinuri toscane într-un wine bar. Aşteptaţi dimineaţa, când locul se transformă umitor, într-o piaţă cu flori, legume şi produse tradiţionale. Şi-aşa o luaţi de la capăt cu dulcea viaţă de la Roma.

Acestea sunt combinaţiile mele perfecte pentru Roma. Acestea sunt combinaţiile mele perfecte pentru bilete de avion. Ale voastre care sunt? Dacă îmi daţi mail cu ele puteţi câştiga două bilete de avion date de Paravion. Combinaţia perfectă este o opţiune de căutare care înseamnă că sistemul caută zborul dus şi cel de întors separat. Te duci cu Tarom şi vii cu Wizz Air, astfel încât să plăteşti cel mai mic preţ posibil.

Regulamentul concursului îl găsiţi aici.

 

 

 

 

Tags: catacombe Roma, combinatia perfecta, concurs cu premii bilete de avion, Fontana di Trevi, Paravion, Piazza di Spagna, Roma, Via Appia

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *