La aniversare

IMG_1488Acest blog a  împlinit patru luni. La patru luni copilul mic încă nu vorbeşte, nu merge şi nici măcar nu vede prea bine. O plantă, în patru luni, poate înflori. O emisiune de televiziune în patru luni de-abia se pune pe picioare. Cu blogul parcă-i nici aşa, nici aşa, nici aşa.

E încă înspăimântător de nou, dar în luna februarie, aşa scurtă cum a fost şi cu multe week-end-uri (în care eu nu prea scriu), am avut deja peste 10 mii de vizitatori unici. Cumva, asta înseamnă că merg cătinel pe un drum bun, că vă place ce găsiţi aici şi că aş putea să fac ca blogul să fie mai interesant şi mai citit. Mulţumiri.

Sunt încântată că am avut deja primul client, 1001Adventures.  Mă bucur că am început cu ei, un atelier de travel cum altul în ţară nu este şi pe care vi-l recomand în general şi mă bucur că ceea ce am promovat a fost o excursie minunată în Kerala. Împreună cu Peter Schmitds o să vă mai pregătesc nişte călătorii, frumos croite, cu imaginaţie, departe de drumurile prea umblate. Mulţumesc celor care vor merge în India şi mulţumesc lui Peter care acum bate Africa în căutarea unei poveşti despre bunătate pe care o veţi afla mai târziu.

Textele scrise pe caia.ro au fost preluate de pe SmartWoman, partea feminină şi de lifestyle din Hotnews.ro. Cele cinci articole preluate în februarie au făcut peste 26 de mii de citiri. Le mulţumesc şi celor care m-au citit acolo, le mulţumesc şi celor de la SmartWoman pentru încredere, mă bucur că le-am împlinit aşteptările.

De săptămâna trecută, de joi, am început şi o rubrică la televizor, la Realitatea Tv, la Dimineaţa de ştiri, cu Petre Fumuru şi Eli Roman. Rubricii îi spune Smart Travel. O să mă vedeţi în fiecare joi, de la 8.20, cu poveşti din călătorii. Ce n-apuc să spun acolo, puteţi găsi pe blog. Ăsta e un pas înainte pentru caia.ro pentru că televiziunea are încă, în România, cifre de audienţă mari.

Mi-au mai preluat textele Cronica Veche (o veche revistă literară ieşeană), Opinia Studenţească şi alte site-uri de mai mică dimensiune.

Şi totuşi blogul e încă mic, nou, neliniştit. Dar am început să-l iubesc şi el a început să mă răsplătească, cu proiecte care vor prinde contur foarte curând. E solicitant ca un copil mic, dar ca unul care a început în mod precoce să meargă şi să vorbească.

 

Enhanced by Zemanta
Tags: 1001adventures, Africa, agentie de turism, Asia, blog de calatorii, Dimineata de stiri, excursie in Kerala, hotnews, India, Kerala, Peter Schmidts, Petre Fumuru, Realitatea Tv, România, rubrica Realitatea Tv, Smart Travel, smartwoman, statistici blog, Travel and Tourism

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.