Smart Travel, la Realitatea TV

realitateaIeri am fost la Realitatea TV în matinalul Dimineaţa de ştiri, cu Petre Fumuru şi Eli Roman. Am inaugurat o rubrică, numele ei este Smart Travel, aşa că o să mă vedeţi în fiecare joi de la 8.20. Realitatea TV este postul meu de suflet, am făcut acolo emisiuni de-a dreptul inovative pentru România. În 2006 făceam emisiune de cultură urbană, Marfă, cu Dragoş Bucur, atunci când la noi nici naiba nu vorbea de cultură urbană. Am inventat Săptămâna de vreme, emisiune de meteorologie şi fizică a pământului, ceva ce face şi azi audienţă şi care ani de-a rândul l-a bătut şi pe Mihai Tatulici la rating. Da, e o emisiune de ştiinţă, umplută cu date ştiinţifice, la care apare un doctor în meteorlogie (excepţionala Elena Cordoneanu). Am lucrat mult şi cu drag pentru Realitatea, numai chestii uşchite şi a fost şi meritul echipei de acolo (pe atunci condusă de Sergiu Toader) că m-a lăsat să fac aşa ceva pe o televiziune din România.

La Smart Travel să stau de vorbă cu Petre Fumuru despre turism. Veţi vedea destinaţii la modă sau unele mai ascunse, o să vă povestesc despre avioane şi hoteluri, accesorii de călător, târguri şi noutăţi şi mai ales, o să încerc să vă fac poftă să fugiţi de acasă. În fiecare emisiune o să aduc obiecte culese de prin ţările în care am călătorit şi o să vă arăt imagini cu cele mai frumoase locuri în care trebuie să ajungeţi ori la care, măcar, trebuie să visaţi. Voi încerca să am umor şi să vă transmit nu numai cunoştinţele mele despre turism, ci şi dragostea mea pentru lumea asta frumoasă, cea mai frumoasă dintre cele posibile.

Ăsta e primul puişor media pe care îl face www.caia.ro, la fix patru luni de la apariţie. Sunt fericită că e cu o echipă pe care o stimez (Petre şi Eli).

 

Enhanced by Zemanta
Tags: Dimineata de stiri, Dragoş Bucur, matinal Realitatea TV, Realitatea, Realitatea Tv, România, rubrica de turism, travel cu Ana-Maria Caia

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *