Never again: La Go Go Bar in Bangkok

thai si farangDupă o oră de vorbăraie am convins nu unul, ci patru băieţi să mă însoţească în infamul cartier roşu din Bangkok, Patpong. Era noapte şi ne bălăceam într-o piscină de pe acoperişul unui hotel de pe Khao San Road, dar eu voiam să ajung să văd infamele spectacole pe care le servesc păpuşile thai străinilor care vin pentru carne în Asia de Sud-Est. Ba mai mult, planul meu cel bun era să şi filmez toată tărăşenia ca să o dau la televizor (blurată, fireşte).

Patpongul e tot un bazar, cu lumini clipocind, tarabe gemând de tricouri cu glumiţe pentru occidentali şi pantaloni largi cu flori, mătase falsă şi zâmbete false şi multe promisiuni. Cum am intrat în piaţa de noapte, adolescenţi cu feţe luminoase şi zâmbitoare au început să ne agaţe. “You want girls? strip club, go go bar, beautiiiiiiful girrrrrrls” se rostogoleau cuvintele în gurile lor. Unul ne-a câştigat încrederea şi două minute de mers mai încolo printre firmele mari ale cluburilor de dezmăţ intram în iadul prostituţiei thailandeze. Am plătit ceva la intrare, sumă în care urma să primim o băutură. Un transexual (acum femeie) de vârstă mijlocie, ne-a preluat de la copilandrul din stradă. Ne privea cu neîncredere şi uşoară scârbă. Ne-a zis să nu pozăm, să nu filmăm, ne-am aşezat la o masă aliniaţi. Şi-a-nceput.

În faţa noastră, pe o scenă lungă, ca un podium de modă, urcau fete de diverse vârste şi arătări. Nici pomeneală de striptease ori ceva ce ar fi semănat cu vreun stabiliment occidental. Cu gesturi robotice, fetele îşi îndepărtau lenjeria, legând-o în mod bizar de unul dintre picioare. Apoi îşi foloseau vaginul pentru a crea un circ greu de îndurat: mingi de ping-pong aruncate înspre clienţii exuberanţi care stăteau pe locurile VIP de lângă scenă, sticle de bere deschise pentru aceeaşi consumatori, panglici de dimensiuni uriaşe intrând şi ieşind. Dacă pe genunchii mei n-ar fi pus mâna una dintre fetele care tocmai coborâse de pe scenă, aş fi jurat că n-am coborât într-un beci-club de noapte, ci am ajuns fix pe lumea ailaltă, unde-şi bate joc de mine necuratul.

Începuse negocierea. Fata voia să o plătim, să facem sex cu ea. Pornise de la o sumă ridicol de mică pe care o cobora la fiecare privire de-a noastră ruşinată şi înspăimântată. Dar cu cât preţul scădea, cu atât deveneam mai crispaţi şi mai temători. Au apărut şi alte fete care ne-au înconjurat. Unele, mai înaintate în vârstă şi mai experimentate au cerut de băut. Încercau să fie relaxate, dar nu erau, erau prost hrănite şi subdezvoltate, cu uitătură sălbatică, probabil de la viaţă sau numai de la drogurile care le ajută să treacă prin viaţă. Mă simţeam captivă în locul ăla supranatural, nişte americani de vârsta a doua şi-au ales fetele. La fel un cuplu. Era un du-te vino sinistru, îmi bubuiau timpanele şi în ele zvâcneau cuvintele fetei: all night, all you want, all, madam, please, take me. Nu mai ştiu cum am evadat. Transexualul ne blestema din spate, mâncasem oxigenul de pomană. Când am ajuns înapoi în bazarul de noapte, oamenii râdeau şi vindeau şi cumpărau. Mărfurile erau normale, dorinţele normale, noaptea normală. Thailanda era frumoasă şi fierbinte, Patpongul rămăsese în urmă ca o spaimă de-o noapte.

Enhanced by Zemanta
Tags: Asia, Bangkok, calatorie Thailanda, fete thhailandeze, go go barm striptease, never again, Patpong, povesti din calatorii, prostitutie, Thailand, Thailanda

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *