Just ask: viza de India daca pleci la ashram

ayurvedaÎntrebare: Fiica mea pleacă în India la un ashram şi am înţeles că pentru viză ar trebui invitaţie sau o rezervare la un hotel. Problema este că cei de la ashram i-au zis că ei nu dau invitaţie, dar poate să le dea adresa lor.  Cum drumul nostru până la Bucureşti e lung (suntem din Oradea) crezi că are sorţi de izbândă doar cu adresa sau trebuie procedat altfel? Lucia L.

Răspuns: Cum răspunsul complet mă depăşeşte, l-am întrebat pe Ciprian Isacovici de la 1001 Adventures, travel designer de programe turistice în India, dacă există vreo soluţie. Răspunsul lui a confirmat că India cere dovada cazării la eliberarea vizei: “Din experiența mea, majoritatea ashram-urilor sunt foarte puțin familiarizate cu rigorile birocratice ale regimului vizelor pentru India, motiv pentru care soluția cu rezervarea la hotel este folosită de mulți dintre cetățenii români aflați în situații similare.” Aşadar, eu zic că pentru siguranţă, faceţi o rezervare la un hotel, pe unul dintre site-urile de rezervări. Dacă folosiţi un credit card valid şi plătiţi înainte, aveţi grijă ca suma de bani să fie rambursabilă şi rezervarea sp poată fi anulată după ce obţineţi viza.

Notă: Poza e de la o şedinţă de ayurveda în Kerala, acolo unde vă invit să călătorim împreună.

Enhanced by Zemanta
Tags: ambasada India, Ashram, Asia, Bucharest, cazare viza India, dovada cazare India, India, intrebari despre turism, intrebari si raspunsuri, pune o intrebare, Travel and Tourism, viza India

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.